• +40 775 302 350
  • Iași, strada Olari Nr. 8
  • Luni - Sâmbătă 08:30 - 20:30

Construcții Balansoare Lemn

Constructii Balansoare Lemn

 
Dragostea pentru lemn si Constructii balansoare din lemn Bals a fost dobandita de la specialisti cu o vasta experienta in industria constructiilor de Constructii balansoare din lemn. Calitatea si experienta dobandita de-a lungul timpului, ne-au facut sa fim printre cei mai buni producatori de casute de vacanta (Constructii balansoare din lemn Bals) si alte produse din lemn masiv din Romania. WOOD HOUSE SISTEM Constructii balansoare din lemn are placerea sa va ofere o paleta variata de produse, executate in cele mai bune conditii: Constructii balansoare din lemn, case de vacanta din lemn, cabane din lemn, mobilier gradina din lemn, casute de joaca pentru copii, custi pentru caini, garduri si alte obiecte pentru amenajarea gradinii dumneavoastra!

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi pe mail sau la telefon! De asemenea, aici te poți abona la newsletter-ul nostru.

Despre Noi

Vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale la cele mai înalte standarde atinse prin prisma specialiștilor noștri, cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu.

Info Client

Contact Info

DN Huși Stănilești nr. 5, Vaslui

Luni - Sâmbătă: --------------- 08:30 - 20:30

© 2020 WoodHouse Sistem. All rights reserved.