• +40 775 302 350
  • Iași, strada Olari Nr. 8
  • Luni - Sâmbătă 08:30 - 20:30

Despre Noi

PASIUNE PENTRU CEEA CE FACEM …

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor realizarii lucrarilor dumneavoastra.

Vezi mai mult ›

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI?

WOOD HOUSE SISTEM adauga experientei in domeniul serviciilor de profil, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente. Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valoarile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri.

Vezi mai mult ›

PROMPTITUDINE

Tratam fiecare solicitare cu maxima promptitudine incercand sa oferim cele mai calitative solutii.

EXPERIENTA VASTA

Ne mandrim cu specialisti care au o vasta experienta in domeniu de peste 10 ani!

TERMENE EXACTE

Fiecare solicitare primeste un termen de preluare si executie EXACT care este intotdeauna respectat cu strictete!

FLEXIBILITATE

Flexibilitatea este una din principalele calitati ale echipei, adaptand proiectul in functie de nevoile fiecarui client in parte.

ECHIPA NOASTRĂ

 
Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte.
team-member
T. Bogdan CEO
team-member
T. Nicoleta Administrator
team-member
P. Cătălin Team Leader & Responsabil Protecția Muncii
team-member
B. Sandu Team Leader

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi pe mail sau la telefon! De asemenea, aici te poți abona la newsletter-ul nostru.

Despre Noi

Vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale la cele mai înalte standarde atinse prin prisma specialiștilor noștri, cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu.

Info Client

Contact Info

DN Huși Stănilești nr. 5, Vaslui

Luni - Sâmbătă: --------------- 08:30 - 20:30

© 2020 WoodHouse Sistem. All rights reserved.