• +40 775 302 350
  • Iași, strada Olari Nr. 8
  • Luni - Sâmbătă 08:30 - 20:30

Hidroizolații

Hidroizolații

 
Desi reprezinta doar o mica parte din procesul de constructie al unei locuinte sau al oricarei alte structuri, hidroizolatia are un rol foarte important, de aceea nu trebuie ignorata. Prin urmare, lucrarile de hirdroizolatie trebuie efectuate de catre profesionisti – pot garanta o executie adecvata, fara a pune in pericol finisajele, instalatia electrica si chiar intreaga constructie. Impermeabilizarea are rolul de a proteja intreaga constructie impotriva infiltratiilor de apa, care pot avea efecte distrugatoare de-a lungul timpului.

Asadar, exista mai multe riscuri in cazul in care o constructie nu beneficiaza de hidroizolatie sau lucrarile nu sunt executate in mod adecvat. Betonul este prima componenta afectata de actiunea apei, intrucat armaturile inglobate in beton sunt amenintate de coroziune. De asemenea, cladirea va resimti variatiile de temperatura si trecerea de la inghet la dezghet, ceea ce va conduce in timp la aparitia mucegaiului, igrasiei, dar si la pierderea capacitatii de izolare termica.

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi pe mail sau la telefon! De asemenea, aici te poți abona la newsletter-ul nostru.

Despre Noi

Vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale la cele mai înalte standarde atinse prin prisma specialiștilor noștri, cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu.

Info Client

Contact Info

DN Huși Stănilești nr. 5, Vaslui

Luni - Sâmbătă: --------------- 08:30 - 20:30

© 2020 WoodHouse Sistem. All rights reserved.